• Új
Hangszóró, Antenna, Rádió Antenna Abs Fekete Mini Hangszóró, Univerzális 3,5 Mm-Es Fm-Rádió Külső Hangszóró

Hangszóró, Antenna, Rádió Antenna Abs Fekete Mini Hangszóró, Univerzális 3,5 Mm-Es Fm-Rádió Külső Hangszóró

HUF 0.33

Összeg
A boltban.

Hangszóró, Antenna, 3,5 Mm-Es Felület Fm Rádió Antenna, Cserélje Ki A Hagyományos Fejhallgató Kábel, Mint Egy Antenna.Kényelmes, Praktikus, Jó Rádió Hatása.Rádió Antenna Alkalmazható, Hogy Több Márka Modelljei A Kártya Hangszórók/Mobiltelefonok Fm Rádió Funkció.Hangszóró, Antenna Plug And Play, A Készülék Jelet Fogadó Képesség Erősebb. 3,5 Mm-Es Külső Antenna Kis Méret, Könnyen Hordozható Körül.Készült Abs Anyag, Környezetbarát, Nem Könnyű Sérülést. 1. 3,5 mm-es felület FM rádió antenna, cserélje ki a hagyományos fejhallgató kábel, mint egy antenna.Kényelmes, praktikus, jó rádió hatása.2. Alkalmazandó több márka modelljei a kártya hangszórók/mobiltelefonok FM rádió funkció.3. Plug and play, a készülék jelet fogadó képesség erősebb.4. Kis méret, könnyen hordozható körül.5. Készült ABS anyag, környezetbarát, nem könnyű sérülést.Spec : Jellemzők : 1. 3,5 mm-es felület FM rádió antenna, cserélje ki a hagyományos fejhallgató kábel, mint egy antenna.Kényelmes, praktikus, jó rádió hatása.2. Alkalmazandó több márka modelljei a kártya hangszórók/mobiltelefonok FM rádió funkció.3. Plug and play, a készülék jelet fogadó képesség erősebb.4. Kis méret, könnyen hordozható körül.5. Készült ABS anyag, környezetbarát, nem könnyű sérülést.Specifikáció : Anyag : ABSColor : Black Condition : 100% Márka New Package Lista : 1 * Antenna Note : 1. A legtöbb mobil telefonok hangszórók ismeri a terméket, mint egy fülhallgató.Ha csatlakoztatva van, a hang ki lesz vezetve, hogy a fülhallgató alapértelmezés szerint.Meg kell, hogy kapcsolja be a telefon vagy a memóriakártya hangszóró a külső, különben nem lesz képes, hogy hallja a hangot.2. Ez a termék lehet helyesen felismerte a legtöbb mobil telefon, mint a Samsung, HTC, LG, a Huawei, a Lenovo, a ZTE, a Nokia, valamint kártya hangszórók, csak egy pár alkatrészt, például a Xiaomi 1 generáció nem tud helyesen azonosítani ezt az antennát, a probléma, hogy a mobiltelefon nem megfelelő azonosított hibás a design a mobil telefon szoftver, amelynek semmi köze a minőségi antenna.3. Ami a rádió teljesítmény probléma, mindannyian tudjuk, hogy a rádió hatás jó, vagy rossz, ami több tényező határozza meg.Ha úgy találja, hogy nem kap a rádió, kérjük, próbálja újra, a nyílt magasság, vagy próbáljon ki egy másik modell a telefon, hogy további határozni a probléma forrását.A problémát okozta.

A termékről

Material:
ABS
Color:
Black
Condition:
100% Brand New
Package List:
1 * Antenna:
Note:
1. Most mobile phones and speakers recognize the product as a headset. Once plugged in, the sound will be output to the headset by default. You need to switch the phone or card speaker to the outside, otherwise you will not be able to hear the sound.:
2. This product can be correctly recognized by most mobile phones such as for Samsung, HTC, LG, Huawei, Lenovo, ZTE, Nokia and card speakers, only a few parts, such as for Xiaomi 1 generation can not correctly identify this antenna, about the problem that the mobile phone cannot be correctly identified is a defect in the design of the mobile phone software, which has nothing to do with the quality of the antenna.:
3. Regarding the radio performance problem, we all know that the radio effect is good or bad, which is determined by many factors. If you find that you are not receiving the radio, please try again on the open height, or try another model phone to further determine the source of the problem. For problems caused by :

Hasonló javaslatok