• Új
zipelo 2 Db Automatikus biztonsági Öv Borító, Csillogó biztonsági Öv vállpánttal Protector nyakpárnám

zipelo 2 Db Automatikus biztonsági Öv Borító, Csillogó biztonsági Öv vállpánttal Protector nyakpárnám

HUF 2.33

Összeg
A boltban.

【Kiválasztott Anyagok】 : A biztonsági öv pad anyaga poliészter, hogy nem fakul, nem beépített 0.35-es hab, amely megvédi a vállát, majd ruhát, a súrlódás, irritáció, a biztonsági öv, miközben a nyak kényelmes, amely egy biztonságosabb vezetés, élmény, a gépkocsi-tulajdonosok. 【Védelmet nyújt】 : A bélés a biztonsági öv a válltömés puha, kényelmes felnőttek számára, illetve a gyermekek; a beépített szivacs elég vastag ahhoz, hogy biztosítani jobb csillapítás megvédeni az utasok váll sérülés, mikor a vészfékezés, vagy baleset történik. 【Könnyű Használni a különböző színek állnak hozzá a divat, hogy a kocsi belső, akár vásárolni, saját használatra vagy, mint egy ünnep, ajándék, család, barátok, ez egy jó választás.Specifikáció : Anyag : Poliészter Termék súlya : Egyetlen 50g Csomag Tartalmazza : 2 * biztonsági öv pad Méret : 2.56*9*0.79 cm Szín : Fekete, fehér, rózsaszín, piros, zöld, kék Puha biztonsági öv válltömés sok színben lehet választani, melyik tetszik a legjobban.Nem csak egyszerű, de divatos, de teljesen funkcionális, mind gyakorlati, sok szempontból. - Ez nem csak az autó biztonsági övét, hanem a parittya táska, hátizsák, gitár táska parittya, golf táska parittya, fotel, stb. Ez a puha biztonsági öv a válltömés lesz az ön számára a kényelmes vezetési élményt.Ez a termék kiváló minőségű anyagból, finom, puha, kellemes tapintású, nem könnyen elhalványul, egészséges, környezetbarát. A csomag tartalmazza. 6 autó biztonsági öv válltömés .. A belső a megfelelő mennyiségű padding anélkül, hogy túlságosan terjedelmes.Ez növeli a kényelmet teszi a vezetés könnyebb.. Ez a legjobb ajándék a rokonok, barátok.

A termékről

Material:
Polyester
Product weight:
Single 50g
Package Include:
2 * Seat belt pad
Size:
2.56*9*0.79 inches
Color:
Black, white, pink, red, green, blue
Soft seat belt shoulder pads come in many colors and you can choose the one you like best. Not only are they simple and trendy, but they are fully functional and practical in many ways. :
--This is not only for your car seat belt, but also for your sling bag, backpack, guitar bag sling, golf bag sling, armchair, etc. :
--This soft seat belt shoulder pad will provide you with the most comfortable driving experience. This product is made of high quality material, soft and smooth, comfortable to the touch, not easy to fade, and healthy and environmentally friendly. :
--Package includes. 6 car seat belt shoulder pads :
--The interior has the right amount of padding without being too bulky. This adds to the comfort and makes your driving easier. :
--This is the best gift for your relatives and friends. :

Hasonló javaslatok